Cursuri AGENTI IMOBILIARI - de Perfectionare

Academia APOLLON in colaborare cu Centrul de Evaluare Consultanta si Afaceri – CECA organizeaza o noua sesiune de Cursuri de Perfectionare pentru meseria de AGENT IMOBILIAR, cod COR 333401, incepand cu data de 27 februarie 2015. Diplomele eliberate sunt vizate şi recunoscute de Ministerul Muncii şi Ministerul Învăţământului. PREZENTARE...


Vezi Detalii...

Cursuri AGENTI IMOBILIARI - de CALIFICARE

Academia APOLLON in colaborare cu Centrul de Evaluare Consultanta si Afaceri – CECA organizeaza a 4-a SERIE de Cursuri Calificare AGENT IMOBILIAR, cod COR 3413.3.1, incepand cu data de 03.10.2014. Diplomele sunt tipărite de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, poartă antetul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi antetul Ministerului Educaţiei, Cercetării,...


Vezi Detalii...
01

Cursuri AGENTI IMOBILIARI - Acum in Bucuresti si Cluj


Incepand cu data de 10 aprilie 2015, Academia APOLLON in colaborare cu Centrul de Evaluare Consultanta si Afaceri – CECA organizeaza serii de Cursuri AGENTI Imobiliari in cele 3 centre regionale : BUCURESTI, BACAU si CLUJ.
Calendar CURSURI:
27 februarie 2015 - BACAU
10 aprilie 2015 - BUCURESTI
10 aprilie 2015 - CLUJ

Standardul Imobiliar SR EN 15733

Standardul European 15733 - Servicii ale agentilor imobiliari. Cerintele pentru prestarea serviciilor agentilor imobiliari. Acum in ROMANIA!
detalii...

De ce sa lucrezi cu un agent UNAI.?

10 MOTIVE sa lucrezi cu un Agent/Broker UNAI. Merita sa apelezi la un Agent UNAI, calificat profesional in profesia de Agent Imobiliar.
detalii...

PARTENER OFICIAL

aKtivTHERM Izolatie termica

PARTENERI STRATEGICI

CECA-Centrul de Evaluare, Consultanta si Afaceri
Asociatia producatorilor de materiale de constructii
camera de comert si industrie romania cehia
apollon.ro

Cursuri profesii imobiliare

Filtru titlu 

Arată # 
 
Nr. Titlu articol Afişări